06-40842789 info@BAdesign.nl
Ontwerpen

Binnen BA Design & Bouwmanagement is elk ontwerp maatwerk. De blijvende meerwaarde vertalen we naar mooie lichte, eigentijdse en warme architectuur. Niet alleen passend op het gebied van uw wensen, maar ook op het gebied van haalbaarheid, tijdigheid en budget. Iets wat onze klanten zeer waarderen.

Onze architectuur valt op door de menselijke maat en heeft een blijvende meerwaarde voor de gebruiker en hun omgeving met “oog voor detail”. We zijn een landelijk full servicebureau voor zowel grote als minder grote opdrachtgevers in de zakelijke en particuliere markt.

Wij werken aan verschillende projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en bijzondere objecten zoals scholen en kantoren.

Wilt u een indruk van een aantal van onze projecten? Neemt u dan een kijkje bij ‘Referentieprojecten’

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw- en transformatieprojecten voor particuliere opdrachtgevers en bouwgroepen en bedrijven met een bijzondere (woon)wens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op (zelfbouw) kavels op diverse locaties in Nederland.

Hoe kunnen wij u helpen?

Leave this field blank