06-40842789 info@BAdesign.nl
Over ons

BA Design & Bouwmanagement

BA Design & Bouwmanagement is in juli 2006 gestart als bureau op het gebied van ontwerp en bouwmanagement.

Met veel trots kijken wij terug op een groot aantal succesvolle projecten die wij samen met onze klanten naar volle tevredenheid hebben voltooid.

Wij werken samen met professionals met een bewezen trackrecord in de uitvoering van onze projecten. Wij staan de klant persoonlijk terzijde gedurende het gehele project van ontwerp tot aan de oplevering. Zo staat u nooit voor verrassingen, dit is ook de kracht van ons bureau.

Wij zijn niet alleen in staat om concepten te maken, maar wij zijn ook in staat om deze om te zetten in werkelijkheid. Wij geloven er in dat duurzaamheid de toekomst heeft en dat het samen de kern van innovatie is.

Daarom nemen wij uw wensen als basis en wordt elke stap van het proces samen met u bepaald voor wij die uitvoeren. Wij vertalen het verhaal achter uw visie naar een concreet ontwerp en hebben maar een doel; uw (droom)project binnen uw budget te realiseren.

Daar is gedegen en brede bouwkundige kennis voor nodig, die kennis is verankerd in dit team. Dat zorgt ervoor dat voor de vakkundige opdrachtgever een half woord voldoende is en dat we voor de eenmalige opdrachtgever een steun en toeverlaat zijn. U ontzorgen is hierbij onze doelstelling.

Wij vinden het ook belangrijk om in de samenwerking, in het werk en in het uiteindelijke resultaat een blijvende meerwaarde te creëren zonder daarbij de juiste balans tussen ambitie en budget uit het oog te verliezen. Wij zijn professioneel en veelzijdig en in staat middels creatie, techniek en realisatie, een blijvende meerwaarde te creëren in onze lichte, eigentijdse, warme architectuur.

Wij richten ons op samenwerking met complementaire partijen om integrale oplossingen te vinden voor huisvestingsvraagstukken. Wij bouwen actief aan een breed netwerk en zijn constant op zoek naar het vergroten en verbreden daarvan. Wij richten ons op verschillende marktsegmenten en bieden naast creatie, onze diensten aan op het gebied van techniek, management en services.

Ons team bezit daarnaast de vereiste flexibiliteit en deskundigheid om deze diensten tegelijkertijd te kunnen aanbieden. Die flexibiliteit en deskundigheid borgen wij door ons continu te ontwikkelen op het gebied van architectuur, conceptontwikkeling, bouwkunde, interieur, technisch advies, bouwbegeleiding, bestekken, detaillering, bouwmanagement en het voeren van de directie tijdens de uitvoering.

Jaar ervaring

projecten afgerond

Hoe kunnen wij u helpen?

Leave this field blank