06-40842789 info@BAdesign.nl

Aanbouw woning Den Haag

Aanbouw woning Den Haag

De bewoners hebben deze jaren ’30 woning aangekocht en hebben BA Design & Bouwmanagement  de opdracht gegeven om de indeling en woonsfeer te veranderen tot een eigentijds en warm familiehuis. Het gezin met 3 kinderen wenst een moderne architectuur met veel licht en ruimte. In het nieuwe ontwerp wordt een riante woon- leefkamer aangebouwd van 40 m2. Naast de woonkamer wordt er een speciale computerruimte voor de kinderen voorzien. Door de doorbraak tussen de aanbouw en de bestaande ruimte kunnen deze verschillende ruimtes met elkaar communiceren. Er is altijd visueel contact mogelijk, maar tegelijk ook voldoende privacy. De relatie tussen de aanbouw en de tuin is ook erg belangrijk voor dit gezin en er is daarom veel glas toegepast in de aanbouw.

Materiaal en kleurstelling is sober en tijdloos gekozen. Het sfeervolle verlichtingsplan is zorgvuldig uitgewerkt en afgestemd op de nieuwe indeling van de ruimtes. Overal is ledverlichting voorzien. BA Design & Bouwmanagement mocht ook het ontwerp voor de buitenruimte verzorgen. Deze buitenruimte is in verbinding met het interieur ontworpen. 

Betrokkenheid BA Design & Bouwmanagement

Als ontwerper/ architect en bouwkundige was ik verantwoordelijk voor het ontwerp, bouwkundige detaillering technische uitwerking en interne en externe project- organisatie, bouwaanvraag en aanbesteding. Toezicht tijdens complete uitvoering inclusief inrichting. TurnKey project.

Before / after