06-40842789 info@BAdesign.nl

Appartement Den Haag

Appartement Den Haag

Bij de verbouwing van dit voormalige 2-kamer appartement van 80m2 mocht het gedateerde interieur gemoderniseerd en uitgebreid worden naar een 3-kamer appartement zonder verlies van essentiële ruimte.

BA Design & Bouwmanagement heeft een nieuw ontwerp gemaakt en het appartement voorzien van een nieuwe indeling met 3 kamers en een aparte keuken en badkamer.

De oorspronkelijk situatie was voorzien van een badkamer met enkel toegang vanuit de slaapkamer. Deze is bij het nieuwe ontwerp gesitueerd in de ruime entreehal en gecentreerd tussen de slaapkamers.

De badkamer is vergroot en gemoderniseerd door een ruime inloopdouche met rain-shower, een wastafelmeubel en een inbouwtoilet.

De nieuwe moderne keuken is voorzien van een ruime eethoek, een kastenwand die voorzien is van alle moderne apparatuur een werkblad met spoelbak en ruimte voor de wasmachine.

De 2 ruime 2 persoons slaapkamers zijn licht en glad gestuct en voorzien van een houten vloerafwerking. De deuren en de complete installaties zijn vervangen door een nieuwe CV en een groepenkast van 5 groepen. 

Dit voormalige gedateerde appartement is naar tevredenheid van de belegger aangepast en verbouwd en was na verbouwing binnen 4 weken verkocht.

 

Betrokkenheid BA Design & Bouwmanagement

Als ontwerper/ architect en bouwkundige was BA Design & Bouwmanagement verantwoordelijk voor het ontwerp, bouwkundige detaillering technische uitwerking en interne en externe project- organisatie. Toezicht/ coördinatie tijdens complete uitvoering inclusief inrichting

 

 

Before / after