06-40842789 info@BAdesign.nl

Appartement Rotterdam

Appartement Rotterdam

Bij de verbouwing van dit 3-kamer appartement van 100 m2 mocht het gedateerde interieur gemoderniseerd worden. BA Design & Bouwmanagement heeft een nieuw ontwerp gemaakt en het appartement is in z’n geheel gestript om deze te voorzien van een nieuwe indeling.

De gescheiden woonkamer en keuken zijn samengevoegd om zo een grotere leefruimte te creëren

door de open keuken te betrekken bij de woonkamer. De badkamer is vergroot en gemoderniseerd door een ruime inloopdouche met rain-shower, een dubbele wastafelmeubel en een inbouwtoilet. De Led verlichting-accenten in deze badkamer geven deze een bijzondere allure.

Er is een nieuwe zandcementdekvloer met vloerverwarming aangebracht voor een behaaglijk binnenklimaat in de gehele woning. De bewoners kozen voor kwalitatieve materialen die een tijdloze uitstraling hebben. Lichte tinten, een mooie donkere antracieten tegelvloer en donkere accenten in de vorm van de deurkrukken, raambekleding en keuken brengen het geheel tot een harmonische woonsfeer.

BA Design & Bouwmanagement heeft een ontwerp gemaakt voor het maatwerk meubel waarin de tv en bijbehorende apparatuur zijn opgenomen. Voor de hele woonkamer en keuken is een nieuw sfeervol verlichtingsplan gemaakt, afgestemd op de inrichting van de ruimtes. De nieuw ontworpen keuken is de blikvanger in de ruimte. Het zwart granieten werkblad geeft een bijzonder accent aan deze keuken.

 

Betrokkenheid BA Design & Bouwmanagement

BA Design & Bouwmnagement is als ontwerper/ architect en bouwkundige verantwoordelijk voor het ontwerp, bouwkundige detaillering technische uitwerking, interne en externe project- organisatie, en aanbesteding. TurnKey project inclusief inrichting.

Before / after