06-40842789 info@BAdesign.nl

Projectontwikkeling Vroondaal

Projectontwikkeling Vroondaal

Karakteristiek voor deze twee-onder-een kap notariswoningen is de schildkap met donkere dakpannen. Daarnaast springen de verschillende dakkapellen meteen in het oog. De voorgevel laat een strakke, gespiegelde symmetrie zien, links en rechts hoge ramen met roedeverdeling.

De hoge ramen zorgen voor een klassiek beeld, maar ook voor een geweldig interieur. De deurpartij wordt geaccentueerd door een monumentale omlijsting. Elementen als een omtimmerde goot en rollagen (sierbanden van staande stenen) zorgen voor de authentieke sfeer.

De woning heeft een klassieke indeling met een grote U-vorm om de entreehal met een houten trap. Rechts de woonkamer en links de leefkeuken. In het bijgebouw is er ruimte voor een hobby-/ werk– of au pair-ruimte met een badkamer.

Op de eerste verdieping: een mooie overloop, ouderslaapkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Via een vaste trap is de zolderverdieping toegankelijk waar een mooie hobbykamer aanwezig is. Als optie kunnen er 2 slaapkamers en eventueel een badkamer gecreëerd worden.

Deze twee-onder-een kap villa’s van ruim 1200 m3 zijn ontworpen op een kavel van 1300 m2.

 

Betrokkenheid BA Design & Bouwmanagement

Als ontwerper/ architect en bouwkundige was BA Design & Bouwmanagement verantwoordelijk voor het ontwerp, bouwkundige detaillering technische uitwerking en interne en externe project- organisatie, en bouwaanvraag. Verzorging van verkoopbrochures en verkoopdocumentatie.