06-40842789 info@BAdesign.nl

Seafood restaurant Den Haag

Seafood restaurant Den Haag

Deze opdracht bestond uit het ontwerpen van een moderne, transparante en duurzaam seafood restaurant met een totale oppervlakte van 560 m². De gezonde producten moesten ook centraal in het restaurant zichtbaar zijn.

BA Design & Bouwmanagement koos bewust voor licht en een tikkeltje modern, waardoor de uitstraling van de vis meer klasse krijgt.

Er wordt ingespeeld op de vraag naar meer, gezondere en kwalitatieve maaltijden die snel bereid en genuttigd kunnen worden én ook nog betaalbaar zijn. Alle bestellingen worden vers bereid, in de open keuken zodat de gast hier zicht op heeft. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van duurzaam geproduceerde en gezonde visproducten.

Door de ligging en de locatie van dit restaurant, centraal in Den Haag, is BA Design & Bouwmanagement gevraagd om een nieuwe identiteit te geven aan het restaurant dat vrij jong is. Voor de verbouwing was geen duidelijke ruimtelijke structuur voor het nogal diverse publiek dat tegelijkertijd in het restaurant aanwezig is.

Het doel van BA Design & Bouwmanagement was een ruimtelijke structuur te creëren die tegelijkertijd de bijzondere identiteit van het restaurant voorstelt.

Deze moet de diverse plekken van het vrij grote restaurant dat bestaat uit diverse onderdelen, van een grote eetzaal waar Europese zakenmensen lunchen en dineren tot individuele kleine tafels voor 1 of 2 personen, op een juiste manier verdelen. Zo is een goede verdeling ontstaan zodat iedere plek de juiste sfeer en afmeting krijgt en tegelijkertijd een harmonieus geheel creëert.

 

Betrokkenheid BA Design & Bouwmanagement

BA Design & Bouwmanagement is als ontwerper/ architect en bouwkundige verantwoordelijk voor het ontwerp, bouwkundige detaillering technische uitwerking, interne en externe project- organisatie, bouwaanvraag en aanbesteding. Toezicht/ coördinatie tijdens complete uitvoering inclusief inrichting

Before / after