06-40842789 info@BAdesign.nl
Projectontwikkeling

Als projectontwikkelaar zijn wij een onafhankelijke en risicodragende projectontwikkelaar met name gespecialiseerd in woningbouwprojecten. Wij zijn veelal actief in de nieuwbouw, maar ook in transformaties. Tevens zijn wij in staat om ontwikkelingen voor eigen rekening en risico te realiseren.

Met BA Design & Bouwmanagement haalt u een creatieve en betrokken partner op het gebied van projectontwikkeling in huis. Door slimme en innovatieve oplossingen voor zakelijke en particuliere huisvesting is BA Design & Bouwmanagement uw duurzame en innovatieve succespartner die de klant altijd centraal stelt.

Wij beantwoorden niet alleen de vraag van vandaag, maar ook die van morgen. Met een full service aanpak die bestaat uit projectontwikkeling, ontwerp, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer, bieden wij u de ruimte die u nodig heeft.

Wie verrassende huisvesting wil realiseren, moet duurzame en innovatieve totaaloplossingen bedenken en dat is de kracht van BA Design & Bouwmanagement.

BA Design & Bouwmanagement is succesvol met een integrale aanpak waarbij aspecten als gewenste woon-, winkel- of werkomgeving, hoogwaardige kwaliteit, design, functionaliteit, maakbaarheid en duurzaamheid zorgvuldig worden gewogen.

BA Design & Bouwmanagement ontwikkeld en ontwerpt woningen met Nul op de Meter, Nul op de Meter wonen is wonen zonder energierekening. De woning wekt evenveel energie op als die verbruikt en er blijft ook nog ruimte over voor gebruik van huishoudelijke apparaten.

Hoe kunnen wij u helpen?

Leave this field blank